Home / Publicaties / Actualiteiten / Archief / Actualiteiten 2012
Home / Publicaties / Actualiteiten / Archief / Actualiteiten 2012

Actualiteiten 2012

Middag van de sociale huisvesting
De eerstvolgende Middag van de sociale huisvesting, met als thema “Het Observatiecentrum van de huurprijzen op de privé-markt - Studie 2011”, zal op 20 september 2012 plaatsvinden. De uiteenzetting wordt verzorgd door Marie-Laurence De Keersmaecker, docent aan de UCL en opdrachthoudster voor deze enquête bij het Gewestelijk Observatiecentrum voor de Huisvesting dat bij de BGHM is ondergebracht.
Observatiecentrum van de huurprijzen 2011
Studie van de evolutie van de privé huurprijzen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
ARHUU-verkiezingen 2013
De 4e verkiezing van de Adviesraden van de Huurders (ARHUU’s) vinden plaats op zaterdag 26 januari 2013. Elke huurder zal dan worden opgeroepen om te komen stemmen en zo onder de huurders van zijn OVM vertegenwoordigers te kiezen.
Wijziging van het huurbesluit
Invoering van een huurtoeslag voor passiefwoningen, lage-energiewoningen en zeer lage-energiewoningen.
Middag van de huisvesting
Donderdag 21 juni, " Sociale huisvesting en microkrediet: Een gouden combinatie voor de Brusselse werkgelegenheid? "
Het Kwaliteitscharter van de BGHM
Het Kwaliteitscharter van de BGHM omvat 14 engagementen voor een Brusselse sociale huisvesting die economisch mogelijk, maatschappelijk rechtvaardig en ecologisch houdbaar is.
Fusie van de OVM
Perscommuniqué : Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Fusie van de openbare vastgoedmaatschappijen (ASSAM - Le Home - Brussels Thuis)
Middag van de sociale huisvesting
Claire Roumet, Secretaris-generaal van Cecodhas Housing Europe, op 22 maart 2012 te gast op de Middagen van de Sociale Huisvesting.
Vierjarig investeringsprogramma 2010-2013
Wenst u meer informatie over de bouwwerken die deel uitmaken van het vierjarenplan 2010-2013.
Inhuldiging Heerlijkheid
Vandaag worden 25 nieuwe woningen van het Gewestelijk Huisvestingsplan in de Parochiestraat 56 te Haren ingewijd. De Brusselse Haard krijgt het beheer van de woningen toevertrouwd.
Vacature : Architecten
Wij zoeken architecten (NL/FR) (m/v) voor onmiddelijke indiensttreding, in het kader van de oprichting van de Expertisepool, voor de renovatie en de bouw van publieke sociale woningen en meer bepaald de projectbegeleiding of het gedelegeerd opdrachtgeverschap

Document acties